Velkommen

Book en tid


VelkommenVelkommen til Frisør Malene Trelle.

og hjertelig velkommen til min lille hyggelige oase i Stige.
Personlig rådgivning og god service er alfaomega her hos mig.

Jeg sørger altid for at skabe en funklende helhed mellem tiden trend og din personlighed.
Jeg lægger meget vægt på at give en personlig rådgivningen,
så håret passer til dig og du kan passe det i din hverdag.


Frisør med fokus på service og kvalitet

Hos mig er kunden altid i centrum. Jeg bestræber mig altid på, at være taknemmelig og ydmyg over at mine kunder har valgt mig og min salon. Så hos mig er det ikke bare en selvfølge, at mine kunder sidder i stolen, derfor er kunden altid i centrum i min salon og servicen derefter.

Jeg ved at frisør er en stor udgift for mange, derfor skal det også være en rigtig dejlig oplevelse og resultatet skal være præcis, som min kunde ønsker det. Det skal være afslappende og hyggeligt at besøge mig, derfor har jeg gjort mit absolut bedste for at skabe hyggelige omgivelser i min salon.

Jeg bestræber mig på, at henvende mig til alle, især ved at tilbyde behandlinger til alle, også de langhårede piger, der ikke vil betale fuld pris for en klipning, for “kun” og få klippet spidser. Derfor har jeg lavet en særlig pris til dem og til de herrer, som gerne vil klippes rigtig ofte. Det er der taget højde for med en gentleman-klip og en dameklip Touch up af spidser, så prisen bliver overkommelig og der er taget hensyn til de studerende med 15% studierabat.

Jeg er ekstrem perfektionistisk og forventer af mig selv, at levere varen perfekt hver gang.

Jeg sørger for at være opdateret hele tiden på den nyeste mode og trends ved hele tiden at være med på de sociale medier og kurser.

Jeg tilbyder også brudeopsætning / opsætninger og make-up både i salonen og ud af huset. Se evt. Under brudeopsætning / opsætninger for mere information.

Jeg er alt i alt en frisør til hele familien og byder alle hjertelig VELKOMMEN til mit lille hyggelige, kreative univers.
 
Åbningstider


 
Mandag 09:00 - 13:00
Tirsdag 09:00 - 21:00
Onsdag 09:00 - 19:00
Torsdag 09:00 - 16:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk